Reacties

‘Gerrit weet elk verborgen laatje en kastje in mijn lijf te vinden; plekken waar al jarenlang of sinds kort spanningen opgeslagen liggen. Hij weet ze open te maken, en wonderlijk genoeg begint het dan te stromen. Er ontstaat ruimte. Het is een soort van grote opruiming en schoonmaak. Helend, ontspannend en verfrissend.’
(Innovator Huub ter Haar, 56 jaar)


'Gerrit houdt mij als hardloper en projectmanager door zijn massages letterlijk op de been. Daarnaast heeft hij oog voor de mens als geheel. Door zijn aanpak ervaar ik zijn massages elke keer weer als een cadeau voor mijn lichaam en kom ik er ontspannen en vol energie vandaan!' (manager, 50 jaar)


'Gerrit zijn aanraking is warm, betrouwbaar en open met doortastendheid in de diepte. Hij is in de massage een echte allrounder, die je op alle niveau's helemaal aangeraakt laat voelen.' (natuurgeneeskundige, 38 jaar)


'Eén keer in de 2 weken een moment voor mezelf. Ik hoef niets te doen, het werk wordt door Gerrit gedaan. Helemaal ontspannen, iedere keer weer anders. Gerrit werkt op gevoel en met gevoel voor wat ik op dat moment nodig heb, zodat ik me aan het moment kan overgeven. Met aandacht en betrokkenheid. Heerlijk. (leidinggevende, 52 jaar)


'Bij Gerrit is je lijf in goede handen. Net alsof je lichaam voor even de hele wereld is of mag zijn.' (psycholoog, 51 jaar)


'Ik ben bij Gerrit terecht gekomen via de knipkaart van Caldarium. Ik heb 3 jaar geleden slokdarmkanker gehad en door de operaties en het plotseling "ziek" zijn, voelde ik een erge scheiding tussen denken en voelen. Ik ervoer mijn lichaam steeds meer als een machine. Door de massages word ik bewust van mijn lichaam op een prettige manier. Doordat Gerrit intuïtief masseert, zit er geen strakke volgorde in zijn massage. Hierdoor vind ik het makkelijk om bij de aanraking te blijven en niet in mijn hoofd te schieten. Voor mij is dit een erge steun om steeds weer een beetje meer op mijn lichaam te kunnen vertrouwen. (fysiotherapeute, 41 jaar)